Welkom » Tantra Massage & Overig » Hoofd & Schouder Massage

Hoofd- en Schoudermassage

Dagelijkse spanningen en stress kunnen ervoor zorgen dat eerst in je schouders en daarna ook in je nek en hoofd blokkades ontstaan waardoor er minder bloed naar je hoofd toe stroomt. Dat kan naast de zere nek en schouders, tevens leiden tot hoofdpijn, vermoeide ogen, concentratie verlies en zelfs depressiviteit.

Bij deze bijzondere Hoofd & Schouder Massage worden hoofd, nek, schouders en eventueel de bovenzijde van het decolleté op een rustgevende en liefdevolle wijze gemasseerd. Daarbij worden tevens diverse Oosterse technieken gebruikt, waaronder de behandeling door gebruik te maken van de bekende Marma punten die tijdens Yoga worden toegepast. Hierdoor zullen bovengenoemde klachten sterk verminderen en vaak zelfs volledig verdwijnen.

Hoofd- en Schoudermassage bestrijdt stress, verlicht spanningen in de nek, hoofd en schouders en houdt het haar gezond

De hoofdmassage is aldus een onlosmakelijk en natuurlijk onderdeel voor een gezond leven.

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestrest bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouder, vermoeide ogen en soms zelfs haaruitval.

Bij de hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven en dat deze vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk; het werkt ook op psychisch niveau, doordat het de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt.