Welkom » Tantra Massage & Overig » Erotische Tantra Massage

Erotische Tantra Massage

Een Erotische Tantra Massage kan soms een geweldig voorspel zijn om de beleving van seks en het orgasme te verhogen. Mijn Erotische Tantra Massage voor vrouwen is een sensuele massage die kan zorgen dat je meerdere hoogte punten kan ervaren. Het is een manier om ontspannend opgewonden te raken en je lichaam beter te leren kennen. Iedereen, maar zeker veel vrouwen, vinden heerlijk om gestreeld, geaaid en/of gemasseerd te worden. Het is vaak ook een manier om de snelle en minder diepgaande seks van alledag weer eventjes de volle aandacht te geven.

Een Erotische Tantra Massage is iets wat je moet voelen. Gevoel omschrijven met woorden doet al snel te kort aan de ervaring. Je gehele lichaam wordt meegenomen in een liefdevolle massage en omdat iedere centimeter aandacht krijgt, is het met geen enkele massage te vergelijken.

Borsten, billen en intieme delen worden hier in het Westen meteen gelinkt aan seks of iets tussen partners. Bij de Tantra met z'n Oosterse oorsprong is dit beeld veel mooier en rijker. Sterker nog de vrouw staat hier centraal als Godin en wordt op die manier behandeld. Zonder enige bijbedoelingen en vooral zonder iets te 'moeten'.

Ieder deel van jou krijgt aandacht om even heerlijk de controle uit handen te geven en je te laten meevoeren op een wolk van aandacht, geborgenheid, beleving en warmte. Totale ontspanning van jouw lichaam dat 100% aandacht krijgt.

Hoewel bij een Erotische Tantra Massage meerdere hulpmiddelen mogelijk zijn, maak ik voornamelijk gebruik van mijn handen voor het strelen en masseren.

 

De Erogene Zones
Bij een Erotische Tantra Massage hou ik rekening met je Erogene Zones. Door middel van deze zones kan ik zorgen dat je enorm opgewonden raakt. Hoewel in de literatuur veel geschreven is over de erogene zones bij de vrouw en de man, verschilt het toch van persoon tot persoon. Het blijkt echter wel dat mannen minder erogene zones hebben dan vrouwen. Of misschien staan mannen hier minder open voor. Vrouwen vinden een erotische massage ontzettend heerlijk en een belangrijk onderdeel van seks.

In de afbeeldingen hieronder zijn de meest voorkomende erogene zones (rood) opgenomen van de vrouw en de man. Andere zones (bijvoorbeeld schouders, nek, armen en benen) zijn gebieden die ik steviger masseer. Dit werkt meer ontspannend dan erotisch.

Mijn sensuele Tantra massage geef ik op een massagetafel en ik werk met warme natuurlijke oliën zonder toevoegingen.