Welkom » Sexblog » sexblog week 29-2016 blog 1

sexblog week 29-2016  blog 1> Aan mijn onderdanige lezers

Je bent lekker onderdanig en ik weet wat je wilt. Je wilt mijn aandacht en ik wil je versieren. Ik kan een spannend moment voor ons samen organiseren met jou in het middelpunt.  
 Ik begin je zachtjes te kussen op je wangen, je nek en ik ga op zoek naar je lekkere tong. Je vraagt om meer, ik ga naar je borsten ik pak ze stevig vast met mijn handen en ik ga met mijn tong je tepels stevig likken. Hmmmmm, lekker.

Wanneer je in de stemming bent, verleid ik je om een massage van mij te ontvangen. Terwijl ik je masseer speel ik met je hele lichaam. Ik breng gevoelens naar boven die je nooit eerder hebt gevoeld.

Ik weet precies wat je wilt. Je wilt dat ik je goed bef. Ik plaag je kutje met mijn vingers. Ik ga nog niet naar binnen. Zodra je geil begint te worden ga ik met de punt van mijn tong je kutje likken. Ik lik eerst de bovenkant van je clitoris waar je klitje het meest gevoelig is. Ik doe het heeeeel zacht met een beetje druk op je klitje. Zodra je begint te kreunen, ga ik steeds sneller, sneller en sneller. Je kan niet stil liggen, de controle over je lichaam ben je kwijt omdat ik bepaal wat er met je gaat gebeuren. Het wordt zo intens, je wilt je opwinding uitschreeuwen. Ik zie dat je niet meer stil kan liggen en hierdoor bind ik je vast zodat je niet meer kan bewegen. Ik heb je nu volledige onder mijn hoede. Je voelt je veilig bij mij.

Nu ben je heel erg geil. Ik steek mijn vingers in je kutje en ik raak je G-spot. Ik blijf met een stevige druk hiermee spelen, heel teder en ik fluister in je oren hoe hard ik jou ga nemen. Ik ga je niet alleen hard nemen maar ook erg diep in je kutje. Je houdt het niet meer. Je wilt snel genomen worden door mij.
Ik gooi je op het bed. Ik pak je enkels vast. Ik doe je benen wijd open en ik steek mijn harde, lange, dikke lul in je kutje. Ik begin eerst zacht zodat je kutje aan de grote van mijn lul gaat wennen.
 
De rest ga je tijdens onze date voelen .............................

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.