Welkom » Sexblog » sexblog week 28-2016 blog 1

sexblog week 28-2016  blog 1> Aan mijn vrouweljike lezers

Stel je voor: je komt binnen. Ik ontvang je met een glimlach op mijn gezicht en kijk je diep in de ogen. Ik kijk je zo diep in de ogen dat je het helemaal door je lichaam heen voelt. Hierdoor ga je twijfelen of dit bij een massage gaat blijven.
Ik laat je omdraaien en ik kijk naar je lichaam. Je haren, je borsten, je billen, je dijen, je kuitjes en je voeten. Ik vraag je of je a.u.b. je al je kleren wilt uitdoen. Je krijgt het warm, maar je bent gehoorzaam. Ik kijk naar de mooie vorm van je lichaam, ik vraag je om te gaan liggen. Je vindt het erg spannend maar tegelijk ook lekker.
Wij hebben alle tijd van de wereld. Eerst masseer ik je voetjes heel langzaam.  Je merk dat ik het erg leuk vind om je voeten te masseren. Ik masseer elk teen van je voetjes heel sensueel en zacht. Af en toe lik ik je tenen met mijn tong. Het kietelt, maar je vindt het spannend. Ik ga door met het likken en het masseren van je voeten. Je begint een beetje geil te worden. In slow motion ga ik je kuitjes masseren. Ze zijn erg strak, ik wordt er zelf een beetje opgewonden van, maar ik hou me in. Je merk dat ik de tijd neem om je goed te masseren. Ik ga verder met je dijen, je dijen voelen lekker warm aan en ze hebben een hele mooie vrouwelijke vorm. Ik ga aan de binnenkant van je dijen ...... en oeps per ongeluk raak ik je kutje aan. Ik merk dat je al aardig nat aan het worden bent. Ik ga door met het masseren van je dijen, ik heb zin om je kutje weer aan te raken. Je kutje is erg warm. Uiteindelijk masseer ik je schaamlippen heel zacht, sensueel met een beetje druk erop. Ik pak een kwastje erbij en ik ga over je kutje heen. Dat doe ik erg langzaam. Ik merk dat je wilt dat ik iets verder ga, maar ik hou het nog netjes. Ik ga verder met je billen. Ik masseer ze goed stevig. Terwijl ik je billen masseer, gaat er van alles door mij heen. Ik fantaseer hoe ik je ...................

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.