Welkom » Sexblog » sexblog week 25-2016 blog 1

sexblog week 25-2016  blog 1> Conny de stewardess

Na de landing is Conny heerlijk op het strand gaan liggen. Ze was erg moe van de Intercontinentale vlucht. Terwijl ze daar aan het strand lag in haar sexy badpak, heeft Conny haar Tablet erbij gepakt. Ze kan nu wel gebruik maken van een ontspannende massage. Toen kwam Conny de website van Rendy tegen. Ze zag dat je meer kan krijgen dan alleen een ontspanningsmassage. Ze vond de beschrijving van een Erotische Tantra Massage wel geil. Conny begon te twijfelen.

Eenmaal in Nederland heeft Conny besloten om dit geil idee met haar man te delen. Haar man vond het een goed idee om haar te laten verwennen door een Gigolo. Ze hebben mij benaderd en een afspraak gemaakt. Conny heeft dit nooit eerder gedaan. Hierdoor is Conny erg zenuwachtig. Ze wist niet wat ze kon verwachten van een date met mij.

Eenmaal aangekomen heeft Conny en haar man een korte kennismakingsgesprek gevoerd met mij. Ze was nog nerveus, maar ze werd geil van de gedachte om zo meteen verwent te worden door mij.

Ik heb Conny gevraagd om haar kleren uit te doen en op de massage tafel te gaan liggen. Conny heeft een hele mooie blanke huid. Ze heeft leuke voetjes. Op een van haar voetjes heeft ze een tattoo. Haar kuiten zijn lekker stevig. Ik heb goed genoten van haar rondingen. Ze voelde ook aan dat ik geil begon te worden terwijl ik haar aan het masseren was. Mijn staaf werd erg hard en die kwam steeds tegen haar lichaam aan. Ik raakte de dijen van Conny erg teder aan. Ik begon haar te plagen met een veertje tussen haar benen. Ze begon erg opgewonden te raken. Haar kutje werd erg nat. Toen ik met mijn vingers over haar kutje ging voelde ik de sappen van haar kutje stromen. Conny en ik werden beiden erg opgewonden.

Ik heb de massage helemaal kunnen afmaken. Daarna heb ik Conny een heerlijk Yoni Massage gegeven. Ik heb haar lekker gebeft en haar G-spot met mijn vingers geplaagd. Ze begon hevig te kreunen. Ze houdt het niet meer. Ze wilt mijn lul heel graag in haar kutje. Ik aarzelde geen moment.

Ik duwde mijn harde staaf in haar natte kutje. Haar hele lichaam begon te trillen terwijl ik haar aan het penetreren was. Conny begon zachtjes te kreunen. Mijn stootjes werden steeds harder en harder. Conny merkte hoe graag ik haar wil nemen.

Ik bleef haar heel hard en diep nemen. Het is een mooi uitzicht, mijn lul zo tussen haar schaamlippen. Op een gegeven moment houden wij het beiden niet meer. Conny komt hijgend klaar. Mijn warme kwak die stroomde zo uit mijn lul op de mooie borsten van Conny.

Het was lekker. Conny en ik hebben heerlijk van elkaar genoten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.