Welkom » Sexblog » sexblog week 23-2016 blog 1

sexblog week 23-2016  blog 1> Hardwerkende Daniella

Daniella heeft een drukke periode achter de rug. Ze heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om haar deadlines te halen. Gelukkig heeft Daniella haar doelstellingen behaald. Door alle frustraties en stress is ze toe aan wat ontspanning. Na een zoektocht op het internet heeft Danielle mijn website gevonden. Danielle is single en ze kan best wat aanraking gebruiken. Ze heeft mij geboekt voor een Erotische Tantra Massage. Bij binnenkomst was Danielle erg zenuwachtig ze wist niet wat ze moest verwachten. Toen ze eenmaal ervaren heeft hoe ik ben, is ze een beetje tot rust gekomen. Ik heb een gezellig en geil gesprek met haar gevoerd. Tijdens het gesprek keek ik Danielle diep in de ogen. In haar blik kon ik duidelijk zien dat ze geil geworden is. Ik heb haar opdracht gegeven om zich uit te kleden en op mijn massage tafel te gaan liggen. Ze schaamde zich een beetje, maar ze had allang in de gaten dat ik haar geil aankeek. Danielle heeft een lekker kontje en stevige kuiten.

 Ik begon Danielle Sensueel te masseren. Gedurende de massage kon ik zien dat Danielle intens aan het genieten was. Plotseling raakte ik haar natte kutje aan. Ze was helemaal nat geworden van mijn geplaag. Zachtjes heb ik haar clitoris aangeraakt en begon met mijn vingers te trillen. Ze wordt opgewonden en begint geil te bewegen. Door deze bewegingen wordt ik zelf ook erg opgewonden. Ik krijg een hele harde lul door haar. Danielle heeft het door en ze pakt mijn lul stevig vast. Terwijl ze mij aftrekt, heb ik haar lekker kutje gebeft. Wij vinden het beiden lekker. Met mijn tong trilde ik op haar clitoris. Ze houdt het niet meer en ze komt kreunend klaar.

Ik heb haar gevraagd om op haar zij te gaan liggen met haar billen naar mij toe zodat ik haar van achterlangs kon nemen. Ik schuifde mijn paal in haar kutje. Ze vindt het heerlijk. Ik ging haar steeds sneller en dieper neuken. Ze gaat heftig kreunen. Nadat Danielle een aantal keren was klaar gekomen was ik aan de beurt, ik kwam trillend in haar kutje. Ik spoot al mijn energie in haar kutje. Het leek of haar kutje al het sap uit mijn lul zoog. Lekker!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.