Welkom » Sexblog » sexblog week 15-2016 blog 4

sexblog week 15-2016 blog 3 > De opgewonden Monique

Monique wilde graag een Erotische Tantra Massage ontvangen. Zij was toen op zoek gegaan naar een masseur. Tijdens haar zoektocht kwam Monique mijn website tegen. Na het doornemen van mijn website heeft Monique besloten om mij uit te nodigen.

Een poosje later arriveer ik bij het huis van Monique. In haar badjas deed ze de deur open. Aan haar blik kon ik zien dat ze erg opgewonden is. Ze had er zin in, dat was duidelijk te zien. Ik heb alles klaar gezet voor de massage. Daarna liep ik naar haar toe om een praatje te maken. Terwijl wij aan het praten waren, kon ik me niet weerhouden om naar haar mooie kuiten te kijken. Ze zag het en begon geil naar mij te lachen. Ik begon haar kuiten lief te strelen en daarna ging ik met mijn hand onder haar badjas. Ze moest even diep zuchten. Monique is erg opgewonden.  Ik schuifde mijn handen steeds dieper onder haar badjas. Ik voelde haar onderbroek en haar kutje. De sap van haar kutje begon door haar onderbroek te komen. Zo geil was Monique. Voorzichtig deed ik haar badjas uit waardoor haar lingerie te voorschijn kwam. Door dit beeld werd ik zelf ook erg opgewonden. Ik vroeg haar om op te staan zodat ik naar haar hele lichaam kon kijken. Erg lekker.

Na een heftige zoenpartij heb ik haar gevraagd om op de massagetafel te gaan liggen. Monique werd van top tot teen door mijn handen verwend. Ik heb haar hele lichaam geplaagd met mijn speeltjes. Ze werd erg geil en nat. Terwijl ze op haar zij op de massagetafel lag, heb ik mijn dikke paal tevoorschijn gehaald en van achterlangs in haar kutje laten gleiden. Monique keek mij stoned aan. Ik ben erg diep naar binnen gegaan waardoor ze heftig begon te kreunen. Ik keek haar diep in de ogen en daarna ramde ik mijn lul met harde stootjes tegen haar billen aan. Het duurde niet lang meer en Monique is gillend klaar gekomen. Ze pakte mij stevig vast terwijl ze al die opwinding uit haar kutje spoot.

Maak een afspraak met Rendy als je dit wilt beleven.