Welkom » Rendy's Massagesalon

Rendy's Massagesalon en ruimte voor een date

Sinds 8 augustus 2016 heb ik mijn eigen massagesalon in Rotterdam-West geopend waar je in alle discretie en gemak bij mij langs kan komen. Mijn massagesalon is in een normale woning binnen een rustige woonwijk waardoor het niet opvalt voor buitenstanders. Het adres wordt niet op de website vermeld voor jou Privacy en Veiligheid. Op het moment dat wij een afspraak hebben gemaakt krijg je hiervoor een uitleg.

 

Bij mij in de straat dien je wel van maandag t/m zaterdag tot 23.00 uur betaald te parkeren. Het tarief is 1,68 euro per uur. Op zondag is het parkeren gratis. Er zijn voldoende parkeerplaatsen in de wijk waar je je auto veilig kan parkeren. Na het parkeren geef je mij een seintje waardoor je gelijk naar binnen kan lopen.

Met het openbaarvervoer is het massagesalon makkelijk te bereiken vanaf Rotterdam Central Station, Metro Station Marconiplein of Station Schiedam Centrum. Hiervoor kan ik je ook uitleg geven na het maken van een afspraak.

De ingang is zodanig opgesteld dat niemand je ziet binnenkomen:

Rendy's Massagesalon heeft 1 luxe massageruimte met alle benodigdheden.

 

De onderstaande massages worden aangeboden:

 

Tevens heb ik een douche ruimte met bad waar je vooraf en achteraf op je gemak van een douche kan genieten. Ik heb voldoende schone handdoeken in huis. Je hoeft niks mee te nemen en nergens aan te melden. Op het moment dat je bent gearriveerd kun je zo naar binnen lopen.

Ik plan altijd voldoende ruimte tussen mijn afspraken in om te zorgen dat je niemand tegen kan komen. Op het moment dat je bij mij langskomt dan zijn wij gegarandeerd de enige personen die aanwezig zijn.

Mocht je meer dan alleen een massage willen dan is dat mogelijk. Naast de massageruimte heb ik een luxe kamer waar wij verder van elkaar kunnen genieten. De ruimte is altijd verzorgd en netjes ingericht.

 

Openingstijden en tarieven

Op het moment dat ik een afspraak heb, zal ik zorgen dat ik aanwezig ben in de massagesalon. Klik op de button " Rendy Boeken" voor het maken van een afspraak. Bel/Whatsapp mij altijd 2 tot 1 uur voor de afspraak.

Ik ben van maandag t/m zondag beschikbaar voor een afspraak op de onderstaande tijden.

  • Maandag t/m Donderdag: vanaf 16.00 uur tot 06.00 uur.
  • Vrijdag: Vanaf 12.00 uur tot 06.00 uur
  • Zaterdag: Vanaf 17.00 uur tot 06.00 uur
  • Zondag: De gehele dag

Op de doordeweekse dagen bestaat ook de mogelijkheid om vroeg in de ochtend af te spreken. Een afspraak buiten de bovengenoemde tijden is ook bespreekbaar. Ik reken dan wel 15 euro extra p.u. tussen 23.00 uur en 06.00 uur.

De tarieven voor een prive bezoek bij mij zijn hier te vinden. Via het menu kun je ook de tarieven zien.