Welkom » High-Class Services

Massage aanbod Gigolo Rendy

Massage is één van de oudste geneeswijzen die al voor eeuwen wordt toegepast vanwege zijn heilzame en relaxerende werking.

Ik geef voornamelijk massage aan vrouwen om hen te ondersteunen in het behouden of versterken van hun vitaliteit en levenskracht. Na een behandeling voelen de vrouwen zicht sterk en ze ervaren nieuwe prikkels door hun lichaam heen.

Omdat ieder mens uniek is, pas ik mijn massages aan op jouw behoefte. Afhankelijk van jouw wensen en je lichamelijke en geestelijke conditie van het moment, bepalen we samen waar het accent van de massage komt te liggen.

  • revitaliserend/versterkend;
  • ontspannend/kalmerend;
  • of juist een opwindende massage.

Het effect is een heerlijke massage die jou juist dát geeft om op een heel natuurlijke manier weer in balans te komen of te blijven. Ik bied de volgende massages aan:

 

Klik hierop om alle soorten massages te bekijken

 

Intiem

Tijdens de intieme sessie maak ik gebruik van de verschillende Kamasutra Standjes.  Intiem met mij gebeurt op een sensuele wijze en toch erg intens. Tijdens onze date voel  ik aan wat je grenzen zijn en wat je lekker vindt. Ik bouw de intensiteit rustig op. Afhankelijk van je behoefte bepalen wij of je in de stemming bent voor ruig, sensueel of juist allebei. Misschien heb je een fantasie die je nooit durft te uiten. Bij mij kun je zonder vooroordeel je erotische fantasieën waarmaken. 

 

 

BDSM

BDSM

In een BDSM vriendschap draait het vooral om wederzijds vertrouwen en respect voor elkaar. Leer elkaar goed kennen en durf elkaar vragen te stellen en bouw het vertrouwen langzaam op. Je kan zelf aangeven wat je wel of niet wil proberen en wat voor jou een harde grens is.

BDSM is vertrouwen, veiligheid, vrijwilligheid, is nooit met dwang!!!

BDSM is leren wat je grenzen zijn en hoe je als persoon in elkaar zit. Je leert van je fouten die je maakt en je leer dingen anders te doen. Iedere ervaren Dominant/Dominante is onder aan de ladder begonnen met BDSM, iedereen heeft het moeten leren met vallen en opstaan. Het voordeel bij BDSM is dat je ook kan genieten. Elke keer groei je in je ervaring door dingen te proberen, maar vooral te leren van je fouten.

Na een sessie nemen wij door hoe je het hebt ervaren en wat je de volgende keer anders zou willen. Feedback geven vind ik belangrijk zodat ik weet wat je wel of minder leuk vond.