Welkom » Gigolo Tarief

Verschillende tarieven Gigolo Rendy

Afhankelijk van de locatie en de type dienst hanteer ik verschillende tarieven. Wij kunnen afhankelijk van je behoefte ook gezamenlijk een tarief bepalen. Om niet te duur uit te pakken, heb ik een pakket samengesteld van de meest voorkomende diensten, zodat het bedrag lager uitvalt. Wij kunnen ook een pakket samenstellen conform jouw behoefte.

Mijn tarieven zijn hoofdzakelijk samengesteld op basis van de volgende 2 factoren:

  • De locatie: Kom je naar mij toe of vraag je mij om naar jou toe te komen. Er zijn ook klanten die het fijner vinden om een hotel te reserveren en mij uit te nodigen. Aan de ander kant vinden sommige klanten het prettig als ik een hotel voor hen reserveer. Dit laatste komt niet vaak voor. In kort gezegd bepalen hoofdzakelijk de volgende factoren het totaal bedrag: (klik op de onderstaande links voor een overzicht)
  • De dienstverlening: als een pakket of een individuele dienst?

Uurtarief

Ik hanteer geen uurtarief voor mijn massagediensten, omdat er verschillende soorten massages door mij worden gegeven. Voor alle overige zaken hanteer ik wel een vaste uurtarief van 100 euro.

Stellentoeslag

Sinds kort hanteer ik geen stellentoeslag meer. Mocht je samen met je partner willen afspreken dan is dat kosteloos voor je partner. Echter is de afspraak/date niet gericht op de mannelijke partner omdat ik hetero ben. Tegen betaling kan ik ook aan de partner een massage aanbieden. Hiervoor krijg je als stel een korting van 20 euro op alle massages, behalve de Tantra en de Yoni Massage in het geval van een man.

Korting bij langere/frequentere boekingen

Indien je mij voor meer dan 3 uren boekt, dan geef ik standaard een korting van 30 euro voor elke uur extra. Als je vaker in een maand met mij wilt afspreken, geef ik je de ruimte om samen met mij een tarief te bepalen. Deze tarief is dan bij de 2e afspraak van toepassing.

Betaling

Om enige anonimiteit te faciliteren, biedt ik de mogelijkheid voor een contante betaling. In verband met jouw privacy kan ik alle zaken rondom onze date ook zelf voorschieten. Echter vraag ik wel voor meer zekerheid via een chatsessie. Het voorschieten gebeurd niet zonder meer.