Welkom » Gigolo Rendy

High-Class Tantra Masseur & Gigolo Rendy

Mijn naam is Rendy Mauritsen. Voor ruim 2 jaar lever ik mijn diensten als onafhankelijke High-Class Gigolo. Ik ben een gezelschapsheer die veel ervaring heeft als het gaat om het verwennen van vrouwen. Het lichaam van een vrouw is voor mij als een bijzondere kunstwerk. Ik neem de tijd om ernaar te kijken en ik geeft je lichaam de aandacht die zij nodig heeft. Ik ben zeer meegaand en kan hierdoor goed aanvoelen wat je wel of niet lekker vindt. Tijdens een afspraak met mij, ga ik altijd op zoek naar wat je lekker vindt en hoe je door mij verwend wilt worden. De “hoe” hoef je niet direct aan mij te vertellen. Door naar je te luisteren kan ik aanvoelen wat je gevoelige plekken zijn. De bevestiging krijg ik op het moment dat ik elke centimeter van je lichaam ga onderzoeken. Ik kijk rustig hoe je reageert op elke toenadering.

 

Tegelijk ben ik erg dominant. Ik wil de controle over wat er gebeurd tijdens onze afspraak. Een afspraak met mij is om te genieten. Alle zorgen kun je loslaten en genieten van het moment.

Ik heb veel ervaring met zowel Tantra als BDSM. Al deze zaken worden in samenspraak met jou toegepast.

 

Voor jouw plezier ben ik geen klokkijker. Onze afspraak zal niet haastig verlopen. Wij zullen gezellig samen een praatje maken en wat drinken. Eenmaal als je ontspannen bent dan start onze date. Ik zoek toenadering en ik laat je zien hoeveel je als vrouw waard bent. 

Na afloop zorg ik dat je geen spijt krijgt. Ik zal zorgen dat je je voelt als een volwaardige vrouw die recht heeft om aandacht te krijgen en te genieten. Ik geef je de energie die je nodig hebt om het dagelijkse leven weer te trotseren.

 

Ik ben erg discreet. Na onze afspraak bepaal je zelf wanneer wij weer met elkaar in contact komen. Onze ontmoetingen blijven tussen ons en zal op een onopvallende wijze/locatie plaatsvinden.

Alle zaken voor onze date kan ik regelen. Geef maar aan wat je wensen zijn en ik zal zorgen dat het geregeld wordt.