Welkom » Gigolo Recensies

Gigolo Rendy Reviews

249 stemmen

Onderstaand staan Gigolo Ervaringen van mijn klanten. Na een date met mij kun je ook voor mij een Gigolo Recensie achterlaten. Als je anoniem wilt blijven kun je in het vakje E-mailadres* het emailadres anoniem@mauritsen.com invullen. Ik stel je Gigolo Referentie over mij zeer op prijs. Deze kunnen dan meegenomen worden in mijn Gigolo Reviews.

Reactie plaatsen

Reacties

Anoniem
een maand geleden

Ik had/heb enorme behoefte aan aanrakingen, gevoel, ontspanning. Door mijn all-in ervaring ben ik weer voldaan. (Voor hoelang?)
Ik kan er weer even tegenaan doordat ik door jou weer vrouw kan zijn.

Ina
3 maanden geleden

Afgelopen zaterdag een all in behandeling van Rendy gehad. Een aardige man, voelde goed aan en ik was gauw op mijn gemak. Heb genoten van de massage, de sex en de kletspraatjes. Smaakt naar meer...
Ik maak gauw weer een vervolgafspraak.

Els
5 maanden geleden

Gisteren kreeg ik voor mijn verjaardag als verrassing van mijn man een Erotische Tantra massage cadeau. Beetje zenuwachtig was ik wel... Dit was helemaal nieuw voor mijn. Hoe Rendy daar mee om ging was heel fijn! Rustig opbouwen, en erg erotisch en opwindend geëindigd! Dank je wel Rendy!
X Els

tim
een jaar geleden

Mijn vrouw is heerlijk door je genomen, dat ik haar vocht van je paal mocht likken was echt een droom voor me.
Snel weer!

Butterfly
een jaar geleden

3 x is scheepsrecht, afgelopen donderdag zonder zenuwachtig te zijn enorm van je genoten. Kon helemaal mezelf zijn. Dank je wel Rendy.

Lady
een jaar geleden

In het begin was ik wat zenuwachtig maar tijdens jou heerlijke massage verdwenen die helemaal vanzelf.
Ik heb heerlijk genoten van alles en vond het gezellig tot een volgende keer 😘

Butterfly uit het zuiden
een jaar geleden

Weliswaar weer een beetje nerveus vooraf, maar dat was slechts even. Het was heerlijk en ik heb weer enorm van je mogen genieten. Dank je wel.

Butterfly uit het zuiden
2 jaar geleden

Afgelopen donderdag genoten van jou en elke cm. Het was enorm genieten al was ik in het begin behoorlijk verlegen maar je stelde me snel op mijn gemak. Je massage was overheerlijk om maar te zwijgen van de enorme vrijpartij die er daarna op volgde. Manlief heeft mooie foto's van ons gemaakt, ik zal er zo meteen een doorsturen, die mag indien je het wenst, gebruiken. En er komt zeer zeker een vervolg.

Je weet wie
2 jaar geleden

Wij hebben zelden zo genoten ! En alles wat jij deed Randy was zeer geil en heftig ! Er komt zeker een herhaling . Ps.we zijn zeer benieuwd naar de mooie foto's van mijn meisje op jouw site ! Bedankt en tot binnenkort ❤️

De drummer
2 jaar geleden

Onze eerste trio-ervaring opgedaan met jou Rendy, je kwam heel relaxed over waarbij we gelijk het diepe in konden gaan. Mijn vriendin was bloednerveus maar je deed het goed en subtiel, zodat het er natuurlijk en ontspannen aan toe ging. Mijn vriendin is lekker (hard) door ons samen genomen, en heeft er een fijne herinnering aan. Samen vonden we het erg tof en zijn een mooie ervaring rijker geworden, dank je hartelijk!