Welkom » Gigolo Recensies

Gigolo Rendy Reviews

168 stemmen

Onderstaand staan Gigolo Ervaringen van mijn klanten. Na een date met mij kun je ook voor mij een Gigolo Recensie achterlaten. Als je anoniem wilt blijven kun je in het vakje E-mailadres* het emailadres anoniem@mauritsen.com invullen. Ik stel je Gigolo Referentie over mij zeer op prijs. Deze kunnen dan meegenomen worden in mijn Gigolo Reviews.

Reactie plaatsen

Reacties

tim
4 maanden geleden

Mijn vrouw is heerlijk door je genomen, dat ik haar vocht van je paal mocht likken was echt een droom voor me.
Snel weer!

Butterfly
5 maanden geleden

3 x is scheepsrecht, afgelopen donderdag zonder zenuwachtig te zijn enorm van je genoten. Kon helemaal mezelf zijn. Dank je wel Rendy.

Lady
8 maanden geleden

In het begin was ik wat zenuwachtig maar tijdens jou heerlijke massage verdwenen die helemaal vanzelf.
Ik heb heerlijk genoten van alles en vond het gezellig tot een volgende keer 😘

Butterfly uit het zuiden
11 maanden geleden

Weliswaar weer een beetje nerveus vooraf, maar dat was slechts even. Het was heerlijk en ik heb weer enorm van je mogen genieten. Dank je wel.

Butterfly uit het zuiden
een jaar geleden

Afgelopen donderdag genoten van jou en elke cm. Het was enorm genieten al was ik in het begin behoorlijk verlegen maar je stelde me snel op mijn gemak. Je massage was overheerlijk om maar te zwijgen van de enorme vrijpartij die er daarna op volgde. Manlief heeft mooie foto's van ons gemaakt, ik zal er zo meteen een doorsturen, die mag indien je het wenst, gebruiken. En er komt zeer zeker een vervolg.

Je weet wie
een jaar geleden

Wij hebben zelden zo genoten ! En alles wat jij deed Randy was zeer geil en heftig ! Er komt zeker een herhaling . Ps.we zijn zeer benieuwd naar de mooie foto's van mijn meisje op jouw site ! Bedankt en tot binnenkort ❤️

De drummer
2 jaar geleden

Onze eerste trio-ervaring opgedaan met jou Rendy, je kwam heel relaxed over waarbij we gelijk het diepe in konden gaan. Mijn vriendin was bloednerveus maar je deed het goed en subtiel, zodat het er natuurlijk en ontspannen aan toe ging. Mijn vriendin is lekker (hard) door ons samen genomen, en heeft er een fijne herinnering aan. Samen vonden we het erg tof en zijn een mooie ervaring rijker geworden, dank je hartelijk!

Ed
2 jaar geleden

Vorige week mijn vriendin verrast met een massage van Rendy. Ze vond het fantastisch. Ik mocht blijven kijken, en ondanks dat het bij een massage bleef, vond ik het een zeer opwindend schouwspel. Toen Rendy weg was, hebben we het met een heerlijke vrijpartij afgesloten. Ik hoop dat ze deze ervaring nog een keer wilt, en dat we het met zn drieën kunnen afsluiten.

Carolien
2 jaar geleden

Door en door voldaan na een 3 uur durende sessie met jou. Deze bescheiden man met grote glimlach weet wat aanraken is. Met recht high class.

Je weet wie
2 jaar geleden

Rendy, vandaag was onze tweede date. Het was heerlijk. Ik heb echt genoten. Ik ben helemaal ontspannen en bevredigd. Bedankt voor alles.

Derde date komt zeker
💋